A válogatott szünet után a hétvégén folytatódik a bajnokság az OTP Bank Ligában. A következő ellenfelünk az Újpest lesz. Szinte napra pontosan, 2014.október 24-én játszottunk utoljára a fővárosban a lilák ellen, akkor 3-2 lett a végeredmény, Pekár László és Molnár Marcell lőtték a góljainkat. A mostani keretből Gengeliczki Gergő volt az, aki azon a mérkőzésen pályára lépett. A szombati a 25. mérkőzés lesz a csapatok között, és idegenben mindössze egyszer, 1980-ban nyertünk, Pető és Szikszai találataival 2-1-re. 1993-ban és 2004-ben sikerült a Szusza Ferenc Stadionban a pontszerzés, előbbi meccsen nem esett gól, utóbbin 3-3 lett a végeredmény. 

Az idei szezonban a két csapat egymást követi a tabellán, a lila-fehérek 14, a Szpari 10 pontot szerzett eddig. Az Újpest nincs rossz formában, elmúlt öt meccsén vereten maradt, de a Győr és a DVTK is bizonyította, hogy lehet pontot rabolni az otthonukból. A szombati mérkőzés 19.30-kor kezdődik. Jegyek online elővételben az alábbi linken vásárolhatók: https://jegymester.hu/production/741711/ujpest-fc-nyiregyhaza-spartacus-fc/74001792

A helyszínen is lehet majd belépőket venni, a pénztárak 16.30-kor, a kapuk 18 órakor nyitnak. A jegyértékesítés nem névre szóló, így a jegyvásárlás során nem szükséges a személyes adatok megadása (név, születési hely és idő). Továbbá a jegyvásárláshoz nem feltétel a szurkolói kártya megléte. 

Vissza