A Győr és az MTK elleni találkozó után a következő fordulóban is idegenben lép pályára a Szpari, ezúttal Budafokon. Az ellenfél nagyon jól kezdte az idényt, tíz meccséből hatot megnyert, egyszer játszott döntetlent, háromszor pedig kikapott. Érdekesség, hogy a három vereségből kétszer hazai pályán maradtak alul, az Ajka és a Budaörs vitte el a pontokat, és a Csákvár győzte le őket. 

A Szpari 13. alkalommal találkozik a BMTE-vel, és kilencszer nyert a Nyíregyháza, háromszor lett döntetlen. Csizmadia Csaba csapatában több korábbi élvonalbeli labdarúgó is játszik, Filkor Attila pedig évekig légióskodott Olaszországban, hatszor szerepelt a magyar válogatottban. 

A Budafok - Nyíregyháza Spartacus mérkőzésre a jegy egységesen 800 Ft-ba kerül, 14 éven aluliak és nyugdíjasok a mérkőzést ingyen tekinthetik meg (A 14 éven aluliaknak diákigazolványt, míg a nyugdíjasoknak nyugdíjas igazolványt kell felmutatniuk). A vendégszurkolók a mérkőzést a Zuzmó utca felőli vendégszektorból tekinthetik meg (WC és büfé rendelkezésre áll a vendégszektorban). Kezdés: vasárnap 17 óra. 

Vissza