Újpesten lépünk pályára szombaton este. Egy nehéz meccs vár csapatunkra, melyen szeretnénk folytatni a pontgyűjtést. A bajnoki szünet nem jött rosszul, mert a sérültek állapota javult, és kicsit szusszanhattak azok, akik eddig szinte minden találkozón pályán voltak.

- Kellett a bajnoki szünet, az edzőmérkőzésen olyan játékosoknak adhattunk lehetőséget, akik a bajnokikon kevesebbet szerepelhettek. Igyekeztünk fejleszteni a játékunkat, sok dolgot gyakoroltunk, és igyekszünk pontot vagy pontokat szerezni Újpesten. A fővárosiak kevés gólt kaptak, de azt is láttuk, hogy tudnak ellenük helyzeteket kialakítani. Fontos lesz, hogy hátul stabilak maradjunk, elől pedig a kínálkozó lehetőségeket hatékonyan használjuk ki – mondta Tímár Krisztián.

Egy dolog garantált, remek hangulat lesz a fővárosban. Újpesten és Nyíregyházán is futball-láz van ősszel, így szinte biztos, hogy sok néző lesz a találkozón.

- Biztos, hogy igazi futballhangulat lesz a Szusza Ferenc Stadionban, volt szerencsém egykoron játékosként is megtapasztalni ezt. De ehhez a hangulathoz mi is hozzá vagyunk szokva. Játékosaimat ez feldobja, egy nehéz, de jó mérkőzésre számítok. Alaposan feltérképeztük az Újpestet, és igyekszünk olyan plusz információkat adni a labdarúgóknak, mellyel sikerül elérni célunkat – tette hozzá a Szpari vezetőedzője.

A sérültek közül Géresi Krisztián még biztosan nem játszhat, a műtéten átesett Farkas Bendegúz és a combsérülést szenvedő Nika Kvekveskiri már elkezdte az edzéseket.

 

Vissza