Csilus Tamás remekül kezdte a bajnokságot. A középpályás - Dragóner Filiphez hasonlóan - második mérkőzésén is eredményes volt. A Budaörs legyőzésében szerinte nagy szerepe volt a szurkolóknak is. 

- Nem volt egyszerű meccs, nagyon kellemetlen ellenféllel találkoztunk. Mindent megtettünk a győzelemért, de hogy mégis sikerült nyerni az annak is köszönhető, hogy ilyen fantasztikus közönségünk van. Le a kalappal előttük, nélkülük nem ment volna! Vannak olyan meccsek amikor kell az a plusz 12. ember, és ez nekünk most megadatott. Csak annyit tudok mondani: szép volt! - mondta Csilus Tamás. 

A játékos jó formában van, és bízik a hasonló folytatásban. 

Volt már részem hasonlóan jó rajtban, de annak nagyon örülök, hogy sikerül a kapu elé is odaérnem, és kétszer már eredményes lehettem. A vasárnapi gólomnál az volt a cél, hogy minél jobban leszorítsam, abban a szélben ha az ember felemeli a labdát, bárhová mehet. Laposan akartam lőni, úgy hogy a kapust ne találjam el. Szerencsére sikerült. Sokat számított, hogy nem 40 fokban kellett játszanunk, ez mind a labdarúgóknak, mind a nézőknek így jobb volt - tette hozzá a középpályás. 

Vissza