U19 II. osztály 2017.09.16.: Paks – Bozsik Akadémia 0:2 (0:1)

Az U19-es II. osztályú bajnokság negyedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Paks vendége volt. Szegedi Bence révén remekül kezdte a mérkőzést a nyíregyházi csapat, már a 9. percben előnybe került. A második félidőben Vajda Roland büntetőből állította be a végeredményt. Ezzel a vendég sikerrel folytatta remeklését a Spartacus!

U17 II. o. 2017.09.16. 9:00: Bozsik Akadémia – Veszprém 3:2 (0:1)
A Bozsik Akadémia U17-es csapata a Veszprémet fogadta az Örökösföldi Sporttelepen, a II. osztályú bajnokság negyedik fordulójában. Az egyforma mérleggel álló együttesek izgalmas, fordulatos csatát vívtak. Az első félidőben a veszprémiek kerültek előnybe. A második félidőben 5 percben belül két hazai gólnak tapsolhattak a kilátogató nézők, előbb Németh Csaba, majd Szokolai Márk Szabolcs volt eredményes. A veszprémiek itt még egyenlítettek, ám a slusszpoént Matyi Zoltán gólja jelentette. Ezzel az eredménnyel sorozatban második mérkőzését nyerte meg a Nyíregyháza.

U16 II. o. 2017.09.16. 11:00: Bozsik Akadémia – Veszprém 6:0 (1:0)
A Bozsik Akadémia U16-os csapata a Veszprémet fogadta a II. osztályú bajnokság negyedik fordulójában az Örökösföldi Sporttelepen. Tangel László góljával a 29. percben szerzett vezetést a nyíregyházi csapat. A második félidőben a gólcsap is kinyílt. Előbb Tóth Ákos volt eredményes, majd a mérkőzés utolsó 16 percében sorrendben: Szabó Bálint, Tangel László kétszer és Majdanics Milán volt eredményes. Külön öröm, hogy a csapat ugyan még nem áll teljesen készen, de jó játékkal magabiztos győzelmet aratott. 

U15 I. o. 2017.09.16.: MTK – Bozsik Akadémia 1:0 (1:0)
A Bozsik Akadémia az MTK csapatánál vendégeskedett, az I. osztályú bajnokság negyedik fordulójában. A mérkőzés nem úgy indult, ahogy azt a Bozsik szerette volna, a második percben máris előnybe került az MTK. Mint később kiderült, ez volt a mérkőzés egyetlen gólja. Mindenképpen dicséretes, hogy helytállt csapatunk a hibátlan fővárosiak otthonában.

U14 I. o. 2017.09.16.: MTK – Bozsik Akadémia 3:1 (0:0)
A Bozsik Akadémia U14-es csapata szintén az MTK-nál vendégszerepelt, az I. osztályú bajnokság negyedik fordulójában. A második félidő elején gyors két góllal előnybe került az MTK, melyen Major Marcell a 73. percben szerzett góljával kozmetikázott. Az egyenlítésért mindent megtett a vendégcsapat, ám sajnos egy újabb hazai találattal eldőlt a mérkőzés. 

U13 I. o. 2017.09.16. 11:00:  Bozsik Akadémia – Sajóvölgye Focisuli 4:0 (2:0)
A Bozsik Akadémia U13-as gárdája a Városi Stadionban lépett pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának második fordulójában. A sikeres rajt után hazai pályán is jól mutatkozott be csapatunk. Balogh Roland már a második percben betalált, melyet a 11. percben meg is duplázott. A második félidő elején megszerezte saját maga, és csapata harmadik gólját is Roland. Az utolsó találatot Bodnár Milán szerezte. Eredményes, szép játékkal újabb kapott gól nélküli sikert ért el a Bozsik.

U12 I. o. 2017.09.16. 12:30:  Bozsik Akadémia – Sajóvölgye Focisuli 4:0 (2:0)
Akadémiánk U12-es csapata az újonnan létrehozott I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának második fordulójában a Városi Stadionban lépett pályára. Urr Dániel góljával a mérkőzés 13. percében vezetéshez jutott a hazai csapat, melyet Murányi Attila még az első félidőben megduplázott. A második félidőben Tóth Nándor is feliratkozott a gólszerzők közé, majd Urr Dániel gólja foglalta keretbe a mérkőzést. Magabiztos játék, szép eredmény a hazai bemutatkozáson.

Vissza