U19 II. osztály 2017.09.09.: Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia – SC SOPRON 3:0 (1:0)

Az U19-es II. osztályú bajnokság harmadik fordulójában a Szpari U19-es csapata a Sopron együttesét fogadta. Sárosi Máté góljával már az 5. perceben megszerezte a vezetést a Szpari, végig irányítva a játékot,. Szünet után átvette a kezdeményezést a vendégcsapat, de a 77. percben Kulcsár Hunor megnyugtatta a szurkolókat, majd a végén még Motkó Benjámin is betalált, így összeségében elmondható, hogy magabiztos győzelmet aratott csapatunk  a Sopron ellen. 

U17 II. o. 2017.09.09.: SC Sopron – Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia 2:4 (0 :3)

Papp Ákos tanítványainak nagy szüksége volt a győzelemre, melyet meg is szereztek nagyszerű hozzáállásuknak köszönhetően. A jó játék mellett a gólok sem hiányoztak. A 8. percben Szokolai Márk, a 14-ben Dibáczi Zoltán, majd negyed órával a félidő vége előtt Szokolai Márk újabb góljával magabiztos előny birtokában szusszanhatott a csapat. Szünet után gyorsan szépítettek a hazaiak, de a 63. percben Starosta Dávid 11-es góljával el is dőlt a mérkőzés. A végén még betaláltak a hazaiak, de számukra ez csak szépségtapasz volt.

U16 II. o. 2017.09.09.: SC Sopron – Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia 1:3 (1:0)

Fegyelmezetten nagy lelkesedéssel játszottak Szatke Zoltán fiai. A szünetben ugyan a hazai csapat vezetett, de a csapatunk erejét bizonyítja, hogy vesztes állásból sikerült a magunk javára fordítani az összecsapást. Tóth Ákos duplája után Tagai András is betalált, ezzel bebiztosította a győzelmet. A legfontosabb  a győzelem mellett, hogy a csapat elhiszi végre, hogy a kemény munkának előbb-utóbb meglesz az eredménye. 

U15 I. o. 2017.09.09.: Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia – Honvéd MFA 0:5 (0:1)

A mérkőzés képe alapján megérdemelten nyertek a vendégek, de a különbség kicsit túlzó. Az első félidő 30. percéig egyenrangú ellenfelei voltunk a kispestieknek, de a bekapott gól után kicsit feladták fejben a mérkőzést a fiúk. "A hét legfontosabb feladata, hogy a fejekben rendet tegyünk"-mondta Csernijenko Ruszlan vezetőedző.

U14 I. o. 2017.09.09.: Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia – Honvéd MFA 1:1 (1:1)

Rosszul kezdődőtt a mérkőzés hazai szempontból, már a 7. percben vezettek a vendégek, majd fokozatosan átvettük az irányítást, melynek meg is lett az eredmény. Vasvári Zoltán a 31. percben egyenlített. A második félidőben egy kicsit fáradtnak tünt a csapat, de így is megérdemeltnek tűnik a döntetlen. Kis szerencsével akár a győzelem is megszerezhető lett volna.

Vissza