Tíz gólt hozott a Nyíregyháza Spartacus U16-os csapatának újpesti vendégjátéka. A 17. percben Szende harcolt ki büntetőt, melyet Pataki értékesített, 0-1. Nem sokkal később Gulyás kapott remek labdát és a rövid sarokba lőtt, megduplázva a Szpari előnyét. A 29. percben Ónadi fejelt szép gólt, 0-3. Sajnos a szünet előtt kétszer is eredményes volt a hazai csapat, így 2-3-al fordultak a csapatok. A második félidőben viszont két góllal növelte előnyét a Nyíregyháza, a 46. és a 66. percben Oláh volt eredményes. 2-5. A 71. percben Erdei gyönyörű cselei után lőtt szép gólt, a 84. percben pedig Erdei hozta helyzetbe Pappot, aki nem hibázott. Egy szabadrúgás után még szépíteni tudott az Újpest, de így is magabiztos Spartacus győzelem született. 

Újpest FC - Nyíregyháza Spartacus U16 3-7 (2-3)

Nyíregyháza Spartacus: Kovács – Borsi, Ónadi, Szücs, Roszpopa – Oláh, Czár(Kecsmár), Pataki – Szende(Sztankó), Gulyás(Papp), Jeszenszky(Erdei)

Edző: Papp Ákos

Gólszerzők: Oláh 2, Pataki, Gulyás, Ónadi, Erdei, Papp

Papp Ákos vezetőedző: - Nagyon agilis, motivált játékosokat láttam a pályán. Rengeteget dolgoztak a srácok és ilyen arányban is teljesen megérdemelten győztünk. A helyzeteinket az első félidőben ha jobban használjuk ki, még ettől is nagyobb arányú győzelem lehetett volna. Igazi CSAPATMUNKA volt. Gratulálok a fiúknak a játékhoz és az eredményhez is!

Vissza