Az élmezőnyhöz tartozó Grosics Akadémia vendége volt a Szpari U16-os csapata. A Nyíregyháza kezdett jobban és a 21. percben Pataki Bence a saját maga által kiharcolt büntetőt értékesítette. Az első félidőben egyenlítettek a hazaiak, majd fordulás után újabb gólt szereztek, ám az 50. percben Szende Bálint beadása után Gulyás Krisztián egyenlített. Sőt, a 71. percben Czár Máté harcolt egy labdáért a tizenhatoson belül, a lecsorgót Pataki Bence belsőzte a kapuba, 2-3. A gól után emberelőnybe is került a Szpari, de három perc alatt kétszer is eredményes volt a Grosics, így 4-3-ra megnyerte a találkozót. 

Grosics Akadémia U16 - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U16 4-3 (1-1) 

Nyíregyháza Spartacus: Kovács – Varga (Kecsmár), Borsi, Ónadi, Szücs(Jeszenszky) – Oláh, Czár(Kölcsi), Pataki – Vámos, Gulyás(Papp), Szende

Edző: Papp Ákos, Tóth Szilárd

Gólszerzők: Pataki 2, Gulyás

Papp Ákos vezetőedző: - Az első félidőben helyzetek tömkelegét dolgoztuk ki, ha négy gól előnnyel megyünk szünetre az ellenfél nem szólhatott volna egy szót sem. El kellett volna dönteni a mérkőzést. Gyermeteg hibákból kaptunk gólokat, és végül saját magunkat vertük meg. A legfájóbb, hogy 3-2-es vezetésnél emberelőnybe is kerültünk. Sajnos több játékosunk is jócskán a komfortzónáján belül maradt.

Vissza