Gyurján Bence lassan vághatja a centit, egyre közelebb a visszatérés időpontja! A Szpari játékosa az Achilles-ín műtét után folyamatosan kezelésekre, rehabilitációs edzésekre és gyógytornára jár. Már csak pár nap, és elkezdhet futni is. Ő már a pontos dátumot is tudja. 

- Szeptember 1 - mondta mosolyogva Gyurján Bence. - Augusztus 30-án kell legközelebb kontrollra mennem az orvoshoz aki műtött, és azt mondta, ha akkor is mindent rendben talál, elkezdhetek futni. Július 19-én voltam vizsgálaton, és meglepődtek, hogy milyen jó állapotban van a lábam. Dolgozok is keményen, most erősítő edzéseket végzek Varga Tamás irányításával, és nagyon sokat segítenek a Szpari gyógytornászai, Szokolai-Fekó Diána és Gabulya Orsolya is. Elkezdtem kerékpárral a kardioedzést is, mert a tüdőmnek is vissza kell szoknia a terheléshez, mire elkezdem a futást. Szeptember 16-án lesz öt hónapja, hogy megsérültem, ekkor ismét vizsgálat következik, és reményeim szerint akkor is minden rendben lesz, így ha rábólint az orvos is, jöhet a labdás edzés - mondta Gyurján Bence. 

A komoly sérülés után tehát már látszik az alagút vége, de fontos a további fokozatosság. A visszatérés azonban egyre közelebb van... 

Vissza