Rosszul kezdődött Pakson a Szpari U14-es csapatának mérkőzése. A 10. percben már 2-0-ra vezettek a hazaik, de sikerült szépíteni a második félidő elején. Labdát szerzett Bertók, majd végig vezette az ellenfél térfelén és miután senki nem támadta meg a 16-os sarkáról kilőtte a hosszú sarokt, 2-1. Sajnos a folytatás nem alakult jól, négy gólt is lőttek a hazaiak, így biztosan nyerték a mérkőzést. 

Paks U14 - Nyíregyháza Spartacus U14 6-1(2-0) 
Gól: Bertók 

Nyíregyháza: Márton(Harman) - Ur(Peterman), Kerezsi, Kárpátfalvi (Banu), Simon - Tóth (Kovalecz), Bertók, Kozák - Ádámszki, Murányi, Turóczi (Halcsák)

Deme Attila vezetőedző: - Gyorsan hátrányba kerültünk a meccs elején. Ellenfelünk szervezetten védekezett, nem voltak igazán nagy helyzeteink. A második félidőt jól kezdtük, hamar szépítettünk, aztán mentünk előre az egyenlítésért, de hátul hibáztunk, amiből gólt kaptunk és ez demoralizálta a csapatot. Innentől már nem volt benne a mérkőzésben, hogy visszajövünk, a Paks pedig minden helyzetét gólra váltotta. 

Az U15-ös csapat viszont 1-0-ra győzött Pakson, Juhász Zsolt találatával. 

Paks - Nyíregyháza Spartacus U15 0-1(0-0)

Nyíregyháza:Szondi, Horváth, Juhász(Pásztor 74.), Oláh (Karácsony 78.), Garda, Spisák, Máthé, Lestál, Szabó, Konzili(Szopkó 58.), Szegedi

edző: Kovács István
 

Vissza