Lejátszotta első edzőmérkőzését a Nyíregyháza Spartacus, az ellenfél a Cigánd volt. Daróczi Zoltán és Abdul Aziz Dumbia is a csapattal edz, ők is pályára léptek. A 13. perc hozta az első nagy helyzetet, Kovács M. labdaszerzése után Beke lőtt, Perehanec nagyot védett. Egy szöglet után Novák fejelt mellé, majd Kovácsréti csavart fölé egy szabadrúgást. A 19. percben aztán megszerezte a vezetést csapatunk, egy szöglet után Beke Péter érkezett a kipattanóra, és a kapu jobb oldalába lőtt, 1-0. Gyorsan megduplázhatta volna előnyét a Szpari, de Novák ziccerénél védett a kapus, Kovácsréti 25 méteres bombája pedig a felső lécről pattant ki. Nagy fölényben játszott a Nyíregyháza, a 30. percben Beke beadása után Novák fejelt centikkel fölé. A hajrában Kovácsréti lőtt mellé, majd Alaxait rántották le egy beadásnál. A megítélt büntetőt Kovácsréti Márk lőtte a kapuba, így 2-0-val fordultak a csapatok.

A második félidő rögtön hazai góllal indult, Cseh Norbert lőtt pontosan 20 méterről, 3-0. Németh lövését fogta a kapus, a másik oldalon pedig Bese védett kétszer is, majd a 65. percben Daróczi Zoltán kapott jó labdát középen, és értékesítette a ziccert, 4-0. Öt perccel később Cseh Norbert harcolt ki büntetőt, Herjeczki Kristóf pedig belőtte, 5-0. A meccs végén Veres Zoltán lőtt a jobb alsó sarokba, ezzel szépített a Cigánd, 5-1. Több gól nem esett, a Nyíregyháza Spartacus megnyerte az első edzőmérkőzését.

Nyíregyháza Spartacus – Cigánd 5-1 (2-0)

Nyíregyháza

1. félidő: Fejér – Baki, Alaxai, Temesvári, Gresó, Toma, Kovács M., Nagy B., Kovácsréti, Beke, Novák

2. félidő: Bese – Gengeliczki, Rjasko, Tamás, Daróczi, Kesztyűs, Dumbia, Herjeczki, Cseh, Németh, Oláh

vezetőedző: Tímár Krisztián

Tímár Krisztián: - Nagy melegben kellett játszaniuk a csapatoknak, elégedett vagyok a látottakkal. A hétre tervezett munkát elvégeztük, a jövő héten folytatjuk a felkészülést. 

Vissza