A Magyar Futball Akadémia új utánpótlásközpontjában fogadta a Honvéd a Spartacus csapatát. A mérkőzés elején egyértelműen a mieink játszottak fölényben, és ennek eredményeként meg is szerezték a vezetést. A 13. percben Ferencz Bence tört be a 16-oson belülre, azonban hazai védők buktatták. A megítélt 11-est Major Marcell értékesítette. 0:1! A félidő hátralévő részében inkább mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A második játékrészben a hazaiak mindent elkövettek az egyenlítésért, volt is néhány lehetőségük, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A mérkőzés végén a Szpari még növelhette volna előnyét, de a legnagyobb helyzete kimaradt, így az eredmény már nem változott. A játék képe alapján megérdemelt vendégsiker született.

Honvéd MFA - Nyíregyháza Spartacus U15 0-1 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus összeállítása: Szondi L. – Korodi K., Gincsai Z., Szabó T., Enyedi P. – Áncsán M. (Balogh R.), Nagy G., Major M., – Panyi A. (Tóth Cs.), Ferencz B. (Bagoly A.), Heidrich M. (Kardos K.).

Edzők: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Major Marcell.

Balogh Zoltán vezetőedző: - Ez a győzelem igazi csapatmunka volt. Engem is meglepett, hogy milyen bátran és jól játszottunk az első félidőben. Türelmesen, pontosan járattuk a labdát, igaz, a támadásbefejezések nem igazán sikerültek. Szerencsére azonban büntetőből sikerült betalálnunk. A második játékrészben szervezetten védekeztünk, nagyot küzdöttünk és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Vissza