Izgalmas mérkőzést játszott az U19-es bajnokságban a Nyíregyháza Spartacus. A csapat a Paksot fogadta, és a 24. percben hátrányba került. Az első félidőben nem sikerült egyenlíteni, így a szünetben a vendégek vezettek. Fordulás után mindent megtett a gólért a Szpari, és a 74. percben Motkó Benjámin betalált, majd a 82. percben Vajda Roland is eredményes volt, így a Nyíregyháza nagy hajrával, hátrányból fordítva megnyerte a találkozót! 

Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U19 - Paks 2-1 (0-1)

Nyíregyháza: Nagy - Magyar, Végső, Kovács E, Finna, Sárosi (Listván 67.), Fehér, Bakó (Vajda 46.), Kulcsár, Kovács N, Motkó ( Horváth 87.)

edző: Révész Csaba

Az U17-es csapat Veszprémben lépett pályára és 3-1-re győzött! Szokolai Márk, Németh Csaba és Starosta Dávid lőtték a Szpari góljait. Az U16 lemásolta a nagyobbak eredményét és szintén 3-1-re győzött a veszprémiek ellen, Tagai András, Makó Péter és Tangel László volt eredményes. Az U15-ös gárda az MTK-t fogadta és 1-1-es döntetlent játszott, Oláh Lóránt lőtte a nyíregyházi gólt, Az U14-es csapat is nagyot küzdött, de 1-0-ra kikapott az MTK-tól. 

Vissza