A Sényő ellen játszotta a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmeccsét a Nyíregyháza Spartacus. A találkozót Balmazújvárosban rendezték, ahol a csapat a következő két évben a hazai bajnokijait vívja.

Rögtön Szpari lehetőséggel indult a meccs, Novák fejelt mellé Csilus beadása után. A 4. percben Sigér lőtt 18 méterről mellé, majd a másik oldalon Kapacina szabadrúgását fogta biztosan Fejér. A Szpari kapusa Toldi elől mentett a 12. percben kilépve kapujából, a másik oldalon Hamedet szerelték az utolsó pillanatban. A 14. percben aztán gólt lőtt a Nyíregyháza, Novák Csanád a 16-os vonalánál erőszakosan labdát szerzett, majd elhúzta a labdát a kapus mellett, és a  hálóba gurított, 1-0. A 19. percben megduplázta előnyét a Szpari, Novák Csanád fejelt pontosan Zamostny Balázs elé, aki kilőtte a hosszú sarkot, 2-0.

Két perccel később Sigér hatalmas bombát eresztett el 20 méterről, Nagy Máté bravúrral védett. A 29. percben jött a harmadik találat, Zamostny Balázs lőtte középre a labdát, Novák Csanád pedig fejjel volt eredményes, 3-0. A 35. percben Novák lőtt mellé Vass szabadrúgása után, jól játszott a Spartacus. A 42. percben Gresó ment el veszélyesen a bal oldalon, beadása után a gólvonal elől mentettek a sényői védők. Az első félidő több gólt nem hozott. 

Fordulás után azonnal gólt lőtt a Szpari, Gresó Mátyás 23 méterről hatalmas erővel kilőtte a kapu jobb oldalát, 4-0. Az 52. percben Páll került helyzetbe, de nagyot védett Fejér. Két perccel később megint a kapus hárított, Kapacina lövését tolta szögletre. A másik oldalon Hamed szép cselek után lőtt fölé 15 méterről. A 77. percben megszerezte ötödik gólját a Spartacus, Zamostny Balázs indította Novák Csanádot, aki higgadtan középről a kapuba lőtt, mesterhármas! A végére még jutott egy Gresó helyzet, de kipattant egy védőről a lövése. A 90. percben Kalocsai Lászlót buktatták a 16-oson belül, 11-es! A büntetőt Zamostny Balázs belőtte, beállítva a 6-0-s végeredményt. 

Nyíregyháza Spartacus – Sényő Carnifex 6-0 (3-0)

Nyíregyháza: Fejér – Herczku, Papucsek (Szokol 80.), Jánvári, Csilus Á., Sigér Á. (Márkus 70.), Vass P.(Paku 75.), Hamed (Kalocsai 57.), Gresó, Zamostny, Novák Cs.

vezetőedző: Szergej Pacaj

Sényő: Nagy M. – Bodó, Szilvási, Klepács (Páll 46.), Farkas (Barta 70.), Fabu (Lakatos 46.), Tóth (Schmidt 31.), Kapacina V.(Jócsák 70.), Toldi (Fenyőfalvi 46.), Vámos, Orosz

Edző: Fiumei Viktor, Imrő László

Gól: Novák(3), Zamostny (2), Gresó

Vissza