Dajka László bemutatkozott a Szpari játékosainak. A csapat új vezetőedzője rövid beszédet tartott pénteken délután az öltözőben, majd az örökösföldi edzőpályán megtartotta első tréningjét.

A szabolcsi születésű szakember nagy kerülővel tért vissza a megyébe, pályafutása során a Honvéddal és a válogatottal ért el sikereket, edzőként pedig dolgozott Kecskeméten és Békéscsabán is, de volt a válogatott pályaedzője is. A hétvégi Soroksár elleni mérkőzésen debütálhat a Nyíregyháza Spartacus kispadján. 

- Hátrafelé nem tekintek, nem tekintünk. Nem csodát, hanem felszabadult játékot várok a csapattól - mondta Dajka László. A tréner arra utalt, hogy a szűkös idő miatt elsősorban pszichésen szeretné felrázni a csapatot, de a pénteki edzésen taktikai elemeket is gyakoroltak a játékosok.

Sajnos Dvorschák Gábor bevetése továbbra is kérdéses, a belső védőnek az oldalán még mindig egy hatalmas vérömleny látható, ő a balmazújvárosi találkozón sérült meg. Tegnap és ma is a többiekkel edzett, de még vannak fájdalmai.  A többiek Törtei Tamás kivételével rendben vannak, és a védő állapota is folyamatosan javul. 

Vissza