Szombaton Nyírbátorban lép pályára a Nyíregyháza Spartacus a Magyar Kupában. A házigazda együttesből sokan játszottak a Szpariban. Reznek Donát itt is nevelkedett. 

- Ezer szállal kötődök Nyíregyházához, itt nevelkedtem, itt lettem felnőtt játékos. Furcsa lesz a Szpari ellen tétmeccset játszani, mert felkészülési találkozón most nyáron is futballoztunk egymás ellen, de az mégis más. Nagyon várjuk mindannyian az összecsapást, és örülök neki hogy a Spartacust fogadhatjuk, ez a megyében is talán nagyobb érdeklődést vált ki - mondta Reznek Donát. 

És ha már érdeklődés, az M4 sportcsatorna élőben közvetíti a meccset, és a felvezető anyaghoz folyamatosan forgatnak a nyírbátori játékosokról. 

- Kicsit furcsa ez a nagy érdeklődés irántunk, a cigándi meccsen is ott volt egy stáb, az edzéseken is. De tényleg örülünk neki, hogy képernyőre kerülünk. Nekem volt már 1-2 tévés meccsem, az embert feldobja, hogy sokan láthatják. A fiatalok közül viszont többen is vannak, akiknek ez lesz az első ilyen találkozójuk, látom, hogy izgulnak kicsit - tette hozzá a középpályás. 

A játékos Rubus Tamással és Polényi Gáborral is játszott együtt a Spartacusban, jól ismerik egymást. A Nyírbátor jó formában van, így nehéz meccs vár a Szparira. 

- Az első két mérkőzésünk nem sikerült jól, de aztán öt találkozóból négyet nyertünk. Nincs különleges titka az elmúlt találkozók sikereinek, fegyelmezetten játszottunk, és szombaton is ez a célunk - mondta Reznek Donát. 

 

Vissza