Ősszel a Győr elvitte a pontokat a Városi Stadionból, így a Nyíregyháza a visszavágás reményében utazott az ország másik végébe. 

WKW ETO FC Győr - Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0)

Győr 

Jv: Ducsai József (Szécsényi, Vígh-Tarsonyi)

Győr:Gyurákovics - Kovács, Vadász, Debreceni, Rokszin – Bagi, Szatmári, Szánthó (Szabó 66.)   – Zamostny, Erdélyi (Daru 67.), Tajthy (Magasföldi 78.)

vezetőedző:Szentes Lázár

Nyíregyháza: Jova - Szokol, Kelemen, Fodor, Forró - Kártik (Szabó B. 72.), Kesztyűs - Csilus Á. (Csilus T. 57.), Pekár, Papp (Hornyák 78.)  - Dragóner 

vezetőedző: Lucsánszky Tamás 

Nyíregyházáról is vállalta harminc szurkoló a hosszú utazást akik a Szparinak szorítanak. Az első percek mezőnyjátékot hoztak, majd egy hazai lövést fogott Jova. A másik oldalon Pekár adta be szélről a labdát, Dragóner érkezett a hosszú oldalon, de fejesét hárította a győri hálóőr. A 13. percben Szánthó érkezett egy beívelésre, Jova ismét védett. Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott. A 21. percben egy lecsorgó labda után Szatmári került helyzetbe, de Jova remekül lépett ki a kapuból. Helyzet a másik oldalon is, egy bal oldali szép akció végén Pekár kapáslövését hárította Gyurákovics. A hazaiak főleg pontrúgásaik után veszélyeztettek az első félórában. A 36. percben megszerezte a vezetést a Győr, Rokszin beadása után nem sikerült tisztázni középen, Zamostny pedig a kapuba lőtt, 1-0. Az első félidőben megőrizte előnyét az ETO, így egy gólos hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok. A szünetben nem cserélt Lucsánszky Tamás, maradt a kezdő. Egy Kesztyűs lövéssel indult a játékrész melyet fogott a győri kapus, majd Jova hárított egy távoli próbálkozást. A Csilus testvérek váltották egymást, Tamás érkezett Ádám helyére. Egyik kapu előtt sem alakult ki nagy helyzet, főként mezőnyjáték jellemezte a mérkőzést. Szabó Bence érkezett Kártik Bálint helyére a Szparinál, majd nyíregyházi lehetőség, Dragóner próbálkozott egy lövéssel, védett Gyurákovics. Hornyák Marcell érkezett Papp Máté helyére, és rögtön gólt szerezhetett volna amikor Dragóner passza után szögletre mentettek előle az utolsó pillanatban. A hajrában próbált egyenlíteni a Szpari de nem sikerült, így a Győr megnyerte a találkozót. 

Lucsánszky Tamás: Az első félidőben tompán játszottunk és a Győr egy szerencsés góllal vezetést szerzett. Fordulás után mindent megtettünk az egyenlítésért, a mi akaratunk érvényesült és voltak ugyan lehetőségeink, de a támadójátékunk nem volt elég hatékony. 

Vissza