Az Eger ellen lépett pályára az NB-III-ban a Nyíregyháza Spartacus II.

Lendületesen kezdtek a mieink, több ígéretes támadást is vezettünk. Temesvári lőtt mellé centikkel egy szöglet után, és Daróczi valamint Pataki is jól játszotta meg a labdákat, de az első félidőben nem sikerült megszerezni a vezetést. Fordulás után egy jó jobbról érkező beadás után Babic lőtt, egy védőről vágódott szögletre a labda. Jó volt az iram, mezőnyfölényben játszott a Szpari II. Oláh B. csavart centikkel mellé egy szép csel után 18 méterről, majd pár perccel később ígéretes helyzetben léphetett volna ki, de lest jelzett az asszisztens. A hajrában Pataki Bence ütközött a vendégek kapusával, Bukrán Erik is megsérült, egyik játékos sem tudta folytatni. Gól nem született, maradt a 0-0.

Nyíregyháza Spartacus II – Eger SE 0-0 (0-0)

Nyíregyháza: Harman – Selmeci, Katkó (Kárpátfalvi), Temesvári, Savanya, Bertók, Milencovici (Harmat), Oláh, Daróczi, Pataki (Czimer-Nyitrai), Babic

Edző: Török László

Török László: - Mindkét csapat nagyon jól felkészült a másikból, nagy taktikai csatát láthattunk. Lehetőségeink inkább nekünk adódtak, egy igazi NB-III-as, mérkőzésen. Férfimunka volt a mai, értékes pontot szereztünk.

Vissza