U19 II. osztály 2017.11.04. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Gyirmót

Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Gyirmót csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen. A tabellán utolsó előttit fogadja a harmadik helyen álló, papírforma alapján ennek sima hazai győzelemnek kellene lennie. Bár tudjuk, mindig ezek a „kötelező győzelmek” a legnehezebbek.

 

U17 II. o. 2017.11.04.: Szolnok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Szolnok csapatánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában. A játékban való fejlődésen előrelépésen túl pszichikailag is fontos lenne egy siker a nyíregyháziaknak. Miért ne sikerülhetne ez akár vendégként már most hétvégén?

 

U16 II. o. 2017.11.04.: Szolnok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Szolnok csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában. Az elmúlt hetek „vízilabda eredményein” (legalábbis a kapott gólok számán) mindenképpen változtatni szeretne a nyíregyházi csapat. Mi pedig szurkolunk, hogy boldogan teljen a hazaút!

 

U15 I. o. 2017.11.04. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Grosics Akadémia

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia a Grosics Akadémia csapatát fogadja a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen I. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában. Az elmúlt mérkőzésein pont nélkül maradt a nyíregyházi csapat, mely a játék minden elemében történő előrelépés mellett egy lélektanilag is fontos sikert szeretne. 

 

U14 I. o. 2017.11.04. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Grosics Akadémia

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Grosics Akadémia csapatát látja vendégül az Örökösföldi Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen, az I. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában. Az elmúlt hetek bajnokiján jó csapatok ellen nem csak játékban, hanem eredményben is sikeresen szerepelt a Bozsik. A szombati csatából is szeretne sikeresen kijönni a házigazda. 

 

U13 I. o. 2017.11.04. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVTK

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as együttese a Városi Stadionban lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának kilencedik fordulójában. Mindig parázs csatákat hozó mérkőzéseket játszik egymással a két csapat, alighanem ez most sem lesz másképp. 

U12 I. o. 2017.11.04. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVTK

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es gárdája az Örökösföldi Sporttelepen lép pályára az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának kilencedik fordulójában. A szépen szereplő nyíregyházi csapatnak az egyik örök rivális, eddig hibátlan mérleggel álló Diósgyőr lesz az ellenfele szombaton. A Szpari célja a játékban való tovább fejlődés mellett belerondítani a hibátlan mérlegbe. Szurkoljunk nekik!

Vissza