Ismerős helyen léphet pályára vasárnap a Nyíregyháza Spartacus. A mieink Kaposváron játszanak a Szentlőrinc ellen, abban a stadionban, melyben ősszel egyszer már sikerült nyerni a Rákóczi ellen. Hasonló a cél most is. 

- Sajnálom, hogy elmaradt a múlt hétvégén a Magyar Kupa mérkőzésünk, szerettem volna néhány embernek lehetőséget adni, és ennek függvényében kialakítani a mostani kezdőt, de sajnos nem léphettünk pályára. Ezt leszámítva a terv szerint dolgoztunk, jó állapotban van a csapat, és remélem hatékony támadójátékot nyújtunk majd, a védelem pedig stabil marad. A Szentlőrincből igyekeztünk felkészülni, egy masszív, stabil csapat. Nagyon fontos lenne, hogy győzelemmel térjünk haza. Újabb sérültünk nincs, Csilus Ádámra, Starosta Dávidra és Sinanovic Sinanra továbbra sem számíthatok – mondta Gálhidi György vezetőedző.

Csütörtökön egy kis csapatépítőt is tartottak a keret tagjainak, akik az edzés után egy footgolf versenyben mérték össze erejüket. Szombaton újabb tréning következik, majd útnak indul a csapat Kaposvárra. A Szentlőrinc elleni meccs vasárnap 16 órakor kezdődik. 

Vissza