Ahogy az lenni szokott, ezúttal is összegyűjtöttük az ősz statisztikai mutatóit. Kezdjük a tabellákkal. A Nyíregyháza Spartacus a 4. helyen zárta az idényt 34 pontot szerezve. 21 mérkőzésen 9 győzelem mellett hét döntetlen és öt vereség áll. A kilenc sikerből hat hazai pályán született, és a Városi Stadionban csak egy vereséget szenvedett a Szpari, háromszor pedig döntetlent játszott.

Idegenben 13 pontot gyűjtött az együttes, és érdekesség, hogy mind a hazai mind az idegenbeli pontszámok tekintetében a negyedik legjobb volt a gárda. 32 gólt lőtt Lucsánszky Tamás együttese ami a hatodik legtöbb volt, a védelem pedig a negyedik leghatékonyabb volt az osztályban, 22 gólt kapott a Nyíregyháza, ebből mindössze hetet hazai pályán.

A csapatból Pekár László volt a legeredményesebb 5 góllal – ő adta a legtöbb gólpasszt is – mögötte háromszor volt eredményes Csilus Tamás, Dragóner Filip, Gajdos Zsolt és Rezes László is. Kártik Bálint, Kelemen Dávid, Kesztyűs Barna és Sinanovic Sinan duplázott, Bajzát Péter, Hinora Kristóf, Papp Máté, Rubus Tamás és Rudolf Gergely egyszer volt eredményes. A legtöbb sárga lapot Csilus Tamás és Holdampf Gergő kapta, ötöt-ötöt, míg kiállítva csak Forró Gyula volt – az is erősen vitatható módon. Pekár László mind a 21 bajnoki meccsen kezdő volt, Fodor Ferenc és Kelemen Dávid is csak egyszer hiányzott, Hinora Kristóf pedig 19 találkozón lépett pályára.  

Vissza