A mérkőzés után szemmel láthatóan a soroksáriak voltak nyugodtabbak. A Szpari két vereség után lépett pályára, és mindenképp szeretett volna javítani. Rudolf Gergely bombagólját követően sokáig úgy tűnt, győz is a Nyíregyháza, de végül be kellett érnie a Spartacusnak egy ponttal. 

- Ez a csapat mindenre fel volt készítve. Tudtuk, hogy mit kell csinálni a pontrúgásoknál, és meg is oldották a játékosok a feladatukat. Biztos vagyok abban, ha nincs a büntető, ellenfelünk soha nem rúgott volna gólt, de így be kellett érnünk egy ponttal. A mi helyzetünkben - a sérülésekre való tekintettel - majdnem kihoztuk a maximumot, egy pár dolog hiányzott csak, ezért nagyon csalódott vagyok. Most már azért imádkozom Istenhez, hogy legalább egy-két védő visszatérjen, aki ott játszott hátul, azok előtt le a kalappal, de ez hosszú távon nem megy. Sem focistaként, sem edzőként nem éltem át olyat, hogy egy csapat ennyire balszerencsés legyen, csak remélem, hogy Rudolf Gergellyel nincs komolyabb gond... - mondta Mátyus János, a Szpari vezetőedzője. 

A Szpari gólszerzője a hajrában sérült meg, és nem is tudta folytatni a találkozót. Ezzel együtt a Nyíregyházának több nagy helyzete is volt, és az első félidőben bebiztosíthatta volna győzelmét. Lucsánszky Tamás, a Soroksár vezetőedzője feszült is volt az első játékrészben. 

- Olyan gólt kaptunk, ami már nem az első volt. A Nyíregyháza kitűnően felkészült a pontrágás védekezésünkre, és szépen megoldották a szituációkat, mi pedig elaludtunk. Innentől kezdve azt játszhatta a hazai csapat, amire készült, azaz átengedték nekünk a területet. Viszonylag keveset hibáztunk, és voltak lehetőségek mindkét oldalon, így úgy érzem megérdemelt a pontszerzésünk. Nyíregyházára mindig szívesen jövök, hiszen kiváló közösséget csináltunk és jó eredményeket is értünk el. Kicsit furcsa volt a másik kispadon ülni, és megszoktuk egykoron a győzelem ízért, ez azért most hiányzott - mondta Lucsánszky Tamás, aki Sándor Istvánnal együtt 2014-ben bajnoki címet nyert a Nyíregyházával.  

Vissza