Nehéz mérkőzés várt a Pécs ellen a Szpari U19-es együttesére, és az első félidőben kétszer is eredményesek voltak a vendégek. A 49. percben Kovács Norbert a bal szélről befelé indulva Szokolai Márkot játszotta meg, aki egy átvétel után Motkó Benjamin elé passzolt. Motkó 18 méterről egy igazítás után szép mozdulattal a kapu bal felső sarkába lőtt, így szépített a Nyíregyháza. Sajnos két perc múlva jött a válasz, és miközben a Szpari helyzetei kimaradtak, a Pécs könyörtelenül büntetett. 

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U19 - PMFC 1-5 (0-2)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László - Magyar Gábor, Matyi Zoltán, Seres Patrik, - Csáki Bertalan (Szokolai Márk, a szünetben), Bakó Tamás (Hubicsák Zoltán 64’), Trencsényi Bence (Boda Balázs 66’), Németh Csaba (Ferencz Róbert 64’) Bálint Ákos, - Motkó Bejamin (Dudics István 66’), Kovács Norbert

Edzők: Révész Csaba, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Motkó Benjamin

Révész Csaba vezetőedző: - Tudtuk, hogy egy nagyon agresszív csapattal fogunk játszani. Igyekeztünk a srácokat erre felkészíteni, azonban az első félidőben kapott két gól meghatározója volt a mérkőzés alakulásának. A II. félidőt jól kezdtük, egy formás támadás végén szerzett góllal szépíteni tudtunk. 1-2-es állásnál megcsillant a remény, hogy szorosabbá tegyük az eredményt, azonban a gyorsan bekapott harmadik gól megtörte a csapatot. Ennek ellenére több gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki, kapufát lőttünk, támadásaink veszélyesek voltak. Újabb gólt nem sikerült elérni, viszont hibáinkat a vendégcsapat kíméletlenül kihasználta. Tanulnunk kell ebből a mérkőzésből, a gólok előtti játékhelyezetekből. 

Vissza