A MOL Magyar Kupa idei kiírásában már az 5. forduló következik.

A Nyíregyháza Spartacus csütörtökön a Szentlőrinc vendége lesz. A házigazda az első körben a Marcali ellen nyert 5-1-re, majd 2-1-re verte a Csepelt. A következő fordulóban az NB-II-es BVSC-t búcsúztatták egy 1-0-ás sikerrel, legutóbb pedig 3-0-ra győzték le a Kelen SC-t. 

A Nyíregyháza Spartacusnak két mérkőzést kellett játszania, hogy eljusson az 5. fordulóig. Előbb 1-1-es döntetlen után büntetőkkel léptünk tovább a Tiszaújvároson, majd Dunaföldváron győzött a Szpari 1-0-ra. 

A Szentlőrinc a második helyről várhatja az NB-III-as bajnokság folytatását, az edzőmérkőzések nem sikerültek rosszul számukra. Az Iváncsával vínak nagy harcot a bajnoki címért, és ebben tavasszal Pataki Bence is segítheti őket, akit a Szpari kölcsön adott a Szentlőrincnek, és akár pályára is léphet csütörtökön a Nyíregyháza ellen. 

A mérkőzésre a vendég jegy (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség) 1000 Ft-ba kerül, 14 év alatt a belépés ingyenes. Mind a hazai-, mind a vendég szektorban büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A vendég büfében csak készpénzes fizetés lesz elérhető. 

A csütörtöki Szentlőrinc – Nyíregyháza Spartacus FC MOL Magyar Kupa mérkőzés 13 órakor kezdődik, és a tervek szerint élő közvetítés az alábbi linken érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=BPdoPWC5wHI

 

Vissza