U19 II. osztály 2018.04.14. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Pécs

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Pécs csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen. A második helyen álló Szpari hazai pályán is szeretné folytatni remek sorozatát, és győzelemmel kedveskedni kilátogató hazai szurkolóknak. Legyünk minél többen, és szurkoljunk a Szparinak!

 

U17 II. o. 2018.04.14.: Békéscsaba – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Békéscsaba csapatánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában. A viharsarki mérkőzésen nem szeretne viharba kerülni a Szpari, ezért mindent megtesz, hogy játékban és eredményben is sikeres lehessen. Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

 

U16 II. o. 2018.04.14.: Békéscsaba – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Békéscsaba csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában. A tavasszal még veretlen, második helyen álló Nyíregyháza eddigi szép eredménye megőrzése érdekében idegenben kell most helytállni. Szurkoljunk a Szparinak!

U15 I. o. 2018.04.14. 10:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Pécs

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Pécs csapatát fogadja, az I. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában, a Városi Stadionban. Az utóbbi hetekben felállított szép eredménysor megtartása érdekében hazai pályán szeretne jól szerepelni a Szpari. Szurkoljunk, hogy ez így legyen!

 

U14 I. o. 2018.04.14. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Pécs

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Pécs csapatát látja vendégül, az I. osztályú bajnokság huszonharmadik fordulójában, a Városi Stadionban. Az elmúlt mérkőzések nem alakultak jól a Szpari számára. Hazai pályán szeretne javítani, és játékban előrelépni a Nyíregyháza. Szurkoljunk, hogy nekik!

 

U13 I. o. 2018.04.14. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA - Mezőkövesd

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as csapata a Mezőkövesd csapatát fogadja az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának következő fordulójában, a Városi Stadionban. Az őszi eredményért szeretne visszavágni a Szpari, bár a legfontosabb a játékban való fejlődés. Szurkoljunk, hogy mindkettő megvalósuljon!

 

U12 I. o. 2018.04.14. 14:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA - Mezőkövesd

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es csapata az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának következő fordulójában a Mezőkövesd csapatát látja vendégül, az Örökösföldi Sporttelepen. Az őszi mérkőzés izgalmas, gólgazdag csata volt, nyíregyházi győzelemmel. Bízzunk benne ez most hétvégén is így lesz! Drukkoljunk ezért!

 

 

 

Vissza