A Szeged elleni meccs után kapott egy szusszanásnyi szünetet a Nyíregyháza Spartacus kerete, de meccs nélkül nem maradt, mivel a múlt héten Kassán felkészülési mérkőzést játszott a csapat, ahol jól teljesített. A szlovák első ligás gárda ellen sok helyzetet dolgozott ki, és a következő napok feladata az lesz, hogy pontosítsák a támadások befejezését.

 Szombaton Mosonmagyaróváron lép pályára a Szpari. A tabella 18. helyén álló Credobus Mosonmagyaróvár 11 pontot szerzett eddig, mindössze két mérkőzésen győztek, tavasszal pedig még nyeretlenek. Hazai pályán kikaptak a Vasastól és a Csákvártól, és döntetlent játszottak a Gyirmóttal. Ősszel Herjeczki Kristóf két találatával 2-0-ra nyert a Spartacus. A szombati a 10. összecsapás lesz a két gárda között, eddig 3 alkalommal nyert a Nyíregyháza, kétszer a MTE, négyszer pedig döntetlen lett a végeredmény. Utoljára 2016-ban győztünk Mosonmagyaróváron, így épp itt az ideje egy újabb sikernek...

A hétvégi meccs után ismét sűrű lesz a program, április 4-én MOL Magyar Kupa meccs jön a Kecskemét ellen, majd 8-án a Pécs érkezik. 

Vissza