U19 II. o. 2018.06.02.: Kaposvár – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Kaposvár csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság utolsó, harmincadik fordulójában. A második helyen álló nyíregyháziak az ötödik somogyiak ellen azzal a céllal keltek útra már pénteken, hogy olyan eredményt érjenek el, mellyel ez a második hely megőrizhető. Szurkoljunk a Szparinak, legyen ezüstérmes a legidősebb utánpótlás csapatunk!

 

U17 II. o. 2018.06.02. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Kecskemét

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Kecskemét csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság harmincadik, azaz utolsó fordulójában. A vendégek a harmadik helyen állnak, de még második, vagy akár ötödikek is lehetnek, ezért nem mindegy számukra sem a mérkőzés. De a Szpari is szeretne szépen búcsúzni, ezért hazai pályán mindent megtesz az eredményes szereplésért. Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

U16 II. o. 2018.06.02. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA– Kecskemét

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Kecskemét csapatát fogadja a II. osztályú bajnokság harmincadik, azaz utolsó fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. A tavasszal remeklő, második helyen álló Szpari győzelme esetén akár még bajnok is lehet, viszont hogy a második hely bebiztosításához, pontokat kell szereznie. Ennél a korosztálynál nem az eredmény számít, ám a hazaiak nem szeretnék, hogy kiénekeljék a sajtot a szájukból, ezért mindent elkövetnek, hogy hazai pályán, jó játékkal nyerjenek! Látogassunk ki minél többen, és zúgjon a: Hajrá Szpari!

 

U15 I. o. 2018.06.02.: Kaposvár – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Kaposvár csapatánál vendégeskedik, az I. osztályú bajnokság utolsó, harmincadik fordulójában. A csapat szeretné szépen zárni a szezont, ezért a hosszú útra már pénteken elindultak. Kívánjuk, hogy vidáman teljen a hazaút. Hajrá Nyíregyháza!

 

U14 I. o. 2018.06.02.: Kaposvár – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Kaposvár csapatánál vendégszerepel, az I. osztályú bajnokság utolsó, harmincadik fordulójában. Szépen teljesített az első osztályú bajnokságban a Szpari. Szeretnék ezt a teljesítmény az utolsó fordulóban is hozni. Szurkoljunk a már pénteken útnak induló nyíregyházi fiúknak, hogy boldogan teljen a hosszú hazaút!

 

Vissza