Vasárnap rajtol a Merkantil Bank Liga. A Nyíregyháza Spartacus Budafokra látogat. Lucsánszky Tamás vezetőedző izgalmas mérkőzésre számít.

- Kíváncsian várom én magam is, hogy a versenyszezonban hogy teljesítünk. Az edzőmérkőzéseken jól játszottunk, és nagyon sok munkát végeztünk, remélem ennek meglesz az eredménye. Az együttes taktikai feladatok végrehajtása terén még van hiányérzetem, ehhez több idő kell, kondicionálisan viszont léptünk előre, ezt a műszerek is mutatják. Jó az irány, taktikailag pedig összecsiszolódik majd az együttes. 

- Kik lehetnek a közvetlen riválisok ?

- Egy cikkben olvastam, hogy 6-8 csapat pályázik eséllyel a feljutásra. Én pillanatnyilag úgy látom ez 16-18 is lehet, mert rendkívül kiegyenlített a mezőny. Komoly riválisok és nagy hagyományokkal rendelkező klubok vannak az NB-II-ben, ide tartozunk mi is. Biztos vagyok abban, hogy nagy verseny lesz.

- Az első fordulóban Budafokon játszik a Szpari. Mit vársz a meccstől?

- Ugyan tavaly a harmadosztályban szerepeltek, de a Magyar Kupában megmutatták, hogy jó eredményekre képesek egy-egy mérkőzésen - a Videoton is legyőzték. Számukra ráadásul ez most egy különleges meccs lesz, hiszen feljutóként már az NB-II-ben játszhatnak, ezzel a találkozóval debütálnak. Prukner László felkészült, jó szakember, így nagy taktikai csatára és izgalmas mérkőzésre számítok, de győzelmi céllal utazunk Budafokra.  

Vissza