Meglepetés 1

Az első meglepetést Rezes László kapta még szombaton a csapattársaktól. A Szpari játékosa 30. születésnapját ünnepelte, a szakmai stáb és a társak pedig egy tortával és hatalmas vastapssal köszöntötték. Igazi egységről, igazi csapatszellemről árulkodott az esemény. 

Meglepetés 2

A Gyirmót FC stadionja egy igazi ékszerdoboz. Nagyon hangulatos, és gyönyörűen megépített létesítmény. A biztonságiak, az alkalmazottak kedvesen fogadták a vendégeket, egy-egy találkozó pedig igazi közösségi esemény. A lelátón a szurkolók kedélyesen elbeszélgettek - volt akit az új szőlőültetvény, volt akit az új munkahelyi fejlesztés érdekelt - miközben a pályán melegítettek a csapatok. Ahogy öltözőbe vonultak az együttesek, egymás után bukkantak elő a locsolófejek a talajból, a pálya pedig egymás után két meccset is kibírt, mivel előbb a Gyirmót NB-III-as együttese használta.

Meglepetés 3 

Az már nem meglepetés, hogy Kelemen Dávid tud fejelni. Az annál inkább, hogy három forduló alatt négy játékos is duplázni tudott - Kelemen mellett Dragóner, Rezes és Csilus is két-két gólos. A második találatunk pedig zseniális passzok után született - mattot kapott a gyirmóti védelem. 

Meglepetés 4

Sajnos ez kellemetlen meglepetés. Forró Gyula jobb lábbal odapiszkált egy beadásnál, és meghúzódott a közelítője. Az szinte biztos, hogy a következő meccset ki kell hagynia. Vasárnap éjszaka kórházi vizsgálat várt rá. 

Meglepetés 5

Rezes László azok után, hogy ajándékot kapott, ajándékot adott a szurkolóknak. A támadó feltette a koronát saját maga és a csapat teljesítményére, megörvendeztetve az országot átutazó szurkolókat. Rudolf Gergely cselei már nem jelentettek meglepetést - csak a Gyirmót védőinek. 

Meglepetés 6

Az eredményjelzőn is ott díszelgett a lefújáskor Rezes László életkora: 30. Na jó, fordítva: 0-3, de ez így nekünk sokkal jobban tetszett!

Vissza