Vasárnap elmaradt a forduló a labdarúgó NB-II-ben, így a második tavaszi meccsre március 11-ig kell várniuk a csapatoknak. A Szpari Soroksárra látogat, és tévés meccsen lép pályára. Legutóbb is közvetítette az M4 Sport a két együttes összecsapását, akkor a Városi Stadionban 1-1 lett a végeredmény. Rubus Tamás szerezte a Nyíregyháza gólját. 

- Sajnálom, hogy azt a mérkőzést nem nyertük meg, kezünkben volt a meccs. Nem számítok könnyű találkozóra vasárnap, és nem bánnám, ha most nem lennék eredményes, de győznénk, a három pont sokkal fontosabb!  A Soroksár szervezett csapat, de Bene Ferenc mindig alaposan feltérképezi az ellenfeleket, így felkészülhetünk belőlük. Több játékos és a szakmai stáb tagjai is dolgoztak Soroksáron, ilyen szempontból is érdekes lesz az összecsapás - mondta Rubus Tamás. 

A védő tavasszal kiegyenlített mérkőzésekre számít, mivel a tabella végén lévő együttesek menekülnek majd a kiesés elől. 

- Sándor István mondta, hogy a tavaszi pontok mindig drágábbak, mindig sokkal jobban meg kell küzdeni értük, és ez valóban így van. Kiegyenlített egyébként is a bajnokság, láthattuk ősszel is, hogy senki nem mehet biztosra - mondta Rubus Tamás. 

A Szpari védője Szokol Zsolttal együtt szerdán Kerekegyházára utazik, hogy végső búcsút vegyen Lázár Bencétől. Mindketten évekig futballoztak együtt Újpesten a fiatalon elhunyt támadóval, később pedig Nyíregyházán is csapattársak voltak. 

 

Vissza