Erősítő és labdás edzések, igyekszik kihasználni egy "mini alapozással" a Nyíregyháza Spartacus a bajnoki szünetet. Gyógyulnak a sérültek is, Papp Máté egyre jobb állapotban van, Gyurján Bence már pályára léphetett rövid időre a legutóbbi meccseken, és Sinanovic Sinan húzódásának is jót tett a pihenés. Vasárnap viszont beindul a nagyüzem, Szolnokon játszik a Szpari, majd három hazai meccs jön: a Vác, a Csákvár és a Budaörs érkezik. Az évet Dorogon zárja a Nyíregyháza Spartacus december 15-én. 

Vasárnap 47. alkalommal találkozik egymással az NB-II-ben a Nyíregyháza Spartacus és a Szolnok, utoljára 2018-ban játszottak egymással bajnokit a csapatok, akkor a Szolnok nyert hazai környezetben. Nyáron felkészülési meccset játszott a két gárda, a bajnokság viszont eddig a szolnokiaknak sikerült jobban, három ponttal szereztek többet mint a Szpari. Csábi József vezetőedzőt nem kell bemutatni a nyíregyházi szurkolóknak, irányította a Szparit az élvonalban, Rokszin Ádám pedig tavasszal még piros-kékben futballozott a szolnokiak közül. 

A vasárnapi Szolnok-Nyíregyháza Spartacus meccs 13 órakor kezdődik a Tiszaligeti Stadionban, a pénztárak 12.00-kor nyitnak. A hazai és vendég felnőtt jegy 1.000,-Ft; A hazai és vendég diák / nyugdíjas jegy: 500,-Ft. Hölgyeknek és 14 év alattiaknak a belépés ingyenes.

Vissza