Mindössze 26 perce játszottak a csapatok Csákváron, amikor Hamed Yasin jelezte, nem tudja folytatni sérülés miatt a mérkőzést. A jó formában lévő támadót le kellett cserélni. A hajrában aztán a "Tavaszi hadjárat" során szintén főszerepet vállaló Gresó Mátyás is megsérült egy belépő után, így számára is idő előtt ért véget a találkozó. 

- Mindkét labdarúgó a hét elején részletes orvosi vizsgálatokon esett át, és szerencsére egyik esetben sincs szakadás. Hamed Yasin egy fáradásos sérülést szenvedett, a héten folyamatosan kezeljük, és javul az állapota, remélhetőleg pályára léphet vasárnap. Gresó Mátyás esetében sem mutattak a műszerek komolyabb problémát, így minden bizonnyal a Szentlőrinc ellen számíthat rá a szakmai stáb - mondta Darabos Balázs erőnléti edző, aki a közelmúltban vásárolt technikai berendezéseket is használva igyekszik a gyógyulási időt lerövidíteni. 

Az eszközök a sérülések megelőzésében is komoly segítséget jelentenek, és a rehabilitáció során - Sinanovic Sinan vagy Csilus Ádám esetében - is jelentős eredmények érhetők el.     

Vissza