Komoly múltra tekint vissza a Nyíregyháza-Kazincbarcika összecsapás. A két együttes 37 alkalommal találkozott a másodosztályban, kétszer pedig az NB-III-ban, azaz vasárnap negyvenedszer csap össze a két gárda bajnokin. Bár a Szpari győzött többször ( 15-ször), a borsodiak sokszor törtek borsot a mieink orra alá. 12 esetben ők győztek, és szintén 12 alkalommal lett döntetlen a végeredmény. Ősszel kétszer is vezetett a Szpari, de végül be kellett érni egy ponttal, 2-2 lett a végeredmény, Rezes László és Pekár László lőtték a góljainkat. Az a meccs nem csak erről, hanem a szurkolókról is emlékezetes marad, a nyíregyházi drukkerek fantasztikus hangulatot varázsoltak. 

A tavaszi szezon vegyesen indult a KBSC-nek, 2-1-re verték a Szolnokot, legutóbb pedig 4-1-re kaptak ki hazai környezetben a Budaörstől, úgy, hogy a szünetben még vezettek. A csapatból Takács eddig a leggólerősebb, öt alkalommal volt eredményes a bajnokságban. A téli szünetben négy játékos távozott illetve érkezett a barcikaiaknál. 

Érkezők: Fila Károly (Sportul Snagov –  Románia), GáborLukács (Salgótarján), Murai Márk (Mezőkövesd – kölcsönbe), Orovecz Ádám (Balmazújváros – kölcsönbe)
Távozók: Burics András (Sényő), Gábor Péter (szabadon igazolható), Micsinai Miklós (Budafok), Varga Márkó (Honvéd-MFA – kölcsönből vissza, onnan Füzesgyarmat, kölcsönbe)

A vasárnapi Szpari-Kazincbarcika mérkőzés 17 órakor kezdődik a Városi Stadionban. 

Vissza