Szikrázó napsütés kedden Nyíregyházán. A Szpari autóbusza pontban 10 órakor gördült be az Örökösföldi Edzőcentrum parkolójába, és sorban szálltak le a játékosok. Néhányan hiányoztak, Nagy Tamás és Gyurján Bence térsérüléssel bajlódik, hárman viszont az utánpótlás együttesekből a felnőtt kerettel készülhetnek. Jova Levente lába rendbe jött, ő már a többiekkel tréningezhet. Darabos Balázs erőnléti edző vette kezelésbe először a keret tagjait, majd külön csoportokra bontva kezdődik a labdás rész. Pekár Lászlónak jól ment a játék a legutóbbi találkozókon, és a Békéscsaba elleni meccs után ő volt a forduló játékosa az NB-II-ben.

- Nagyon jó érzés volt újra nyerni az elmúlt két találkozón, és örülök, hogy gólokkal és gólpasszokkal tudtam segíteni a csapatot. Felszabadultan játszottunk, remélem a hétvégén ugyanígy folytatjuk. Nincs most olyan kiemelkedő csapat az NB-II-ben mint volt tavaly az MTK személyében, kiegyenlített a mezőny és ez látszik az eredményeken is, nincsenek előre lefutott mérkőzések. A Kaposvárhoz úgy megyünk, hogy szeretnénk elhozni a három pontot, aztán majd meglátjuk mit hoz a játék - mondta Pekár László. 

A hétvégi mérkőzésre már szombaton elindul a csapat, az utazás előtt azonban még Nyíregyházán lesz egy edzés. A vasárnapi Kaposvár-Nyíregyháza Spartacus találkozó 15.30-kor kezdődik, és az M4 Sport élőben közvetíti. 

 

 

Vissza