Az utolsó bajnokiját játszotta az évben a Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17-es csapata.

A mieink a Budapest Honvéd-MFA gárdáját fogadták, és a vendégek kezdtek jobban, az első félidőben pontrúgás után vezetést szereztek, majd további kétszer voltak eredményesek. Fordulás után egy jobbról érkező beadás után negyedik gólját lőtte a fővárosi csapat, mely ősszel egy kivétellel minden meccsét megnyerte. Az utolsó percben egy jól eltalált szabadrúgással állították be a 0-5-ös végeredményt. 

Nyíregyháza Spartacus U17 - Honvéd U17 0-5 (0-3)

Nyíregyháza: Áll - Enyedi, Nagy G., Gincsai, Ferencz, Blahuth (Smied), Tóth (Kiss P.), Heidrich, Bagoly (Sógor), Panyi (Áncsán), Nagy D. 

Lengyel Roland vezetőedző: - A mai napon 5 gólt kaptunk, ebből 4-et pontrúgásból, 2 szöglet és 2 szabadrúgás után. A 10. percben 0-2 volt az állás, ami után már nagyon nehéz játszani. A Honvéd irányította a mérkőzést, mi javarészt a védekezéssel voltunk elfoglalva, viszont labdaszerzések után gyors kontrákat vezettünk, amiben végig benne volt a veszély, de sajnos a 16-oson belül szinte mindig rossz döntéseket hoztunk, emiatt nem tudtuk szorosabbá tenni az eredményt. Összességében a pontrúgásoknál sokkal határozottabbnak kell lennünk. Ami pozitív, hogy voltak jó teljesítmények a csapatban és többször az ellenfél védelme mögé tudtunk kerülni. 

Az U16-os együttes is a Honvéd ellen játszott. 

A vendégek szereztek vezetést a 39. percben, így pihenőre ők mehettek előnnyel. Fordulás után mindent megtett az egyenlítésért a Szpari, és a 90. percben ez sikerült is, ám a pontszerzés mégis elmaradt, mert a hosszabbításban a Honvéd betalált, így megnyerték a mérkőzést. 

Nyíregyháza Spartacus U16 - Honvéd U16 1-2 (0-1)

Nyíregyháza: Szondi(Mester) - Szegedi, Szopkó, Pásztor, Forgó, Jordán(Virányi), Szabó, Oláh, Cseh, Garda(Czimer-Nyitrai), Varga

vezetőedző: Balogh Zoltán

Vissza