U19 II. osztály 2018.05.12. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – UTE

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya az UTE csapatát fogadja az Örökösföldi Sporttelepen. A második hely megőrzése érdekében hazai pályán nem hibázhat a Nyíregyháza. Szurkoljunk minél többen, zúgjon a Hajrá Szpari!

 

U17 II. o. 2018.05.12.: Pécs – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Pécs csapatánál vendégeskedik a II. osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójában. A „mecsekaljaiak” pont egy mérkőzésnyi távolságra vannak a Nyíregyházától. A Szpari minimális célja, hogy ez a különbség a szombati mérkőzés után is megmaradjon. Szurkoljunk, hogy ez így történjen!

 

U16 II. o. 2018.05.12.: Pécs – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Pécs csapatánál vendégszerepel a II. osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójában. A tavasszal még veretlen, második helyen álló Nyíregyháza vendégségben szeretné megőrizni az eddigi szép eredményét. Szurkoljunk, hogy sikeres hosszú túrán vegyen részt a Szpari!

 

U15 I. o. 2018.05.12. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – UTE

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata az UTE csapatát fogadja, az I. osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójában, az Örökösföldi Sporttelepen. Az elmúlt három mérkőzésén nem talált legyőzőre a Nyíregyháza. Hazai pályán szintén szeretne eredményesen szerepelni a Szpari. Szurkoljunk nekik!

 

U13 I. o. 2018. 05. 12.: Hajdúböszörmény – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as csapata a Hajdúböszörmény csapatánál vendégeskedik az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának utolsó fordulójában. Az Olasz Focisulira épülő házigazda ellen mindig jó mérkőzéseket játszott a Nyíregyháza korábban is. Szeretne a Szpari szépen búcsúzni a szezontól, ezért idegenben is mindent megtesz majd. Szurkoljunk, hogy ez megvalósuljon!

 

U12 I. o. 2018. 05. 12.: Hajdúböszörmény – Nyíregyháza Spartacus-BJLA

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es csapata az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának utolsó fordulójában a Hajdúböszörmény csapatánál vendégszerepel. Az Olasz Focisuli ellen mindig pikáns mérkőzéseket vívott a Szpari, így lesz ez most is, amikor a második helyezett fogadja a harmadikat. Szeretné szépen zárni a bajnokságot a Nyíregyháza, drukkoljunk, hogy ez sikerüljön!

 

 

 

Vissza