A héten még végig edzésben marad a Nyíregyháza Spartacus kerete. A játékosok az elmúlt időszakban folyamatosan tréningeztek, és öt mérkőzésen léphettek pályára. Közben pedig Darabos Balázs erőnléti edző irányításával – akinek vasárnap volt a születésnapja – a futballisták kondícióját is igyekezett megerősíteni a szakmai stáb. Gálhidi György vezetőedző folyamatosan próbálja átültetni azt a mentalitást melyet képvisel, és a labdarúgók igyekeznek végrehajtani a feladatokat, de bizonyos területeken még változtatni kell.

- Egyelőre még több olyan dolog van amit másképp csinálnak a játékosok, mint amit én szeretnék. A labdaszerzések utáni visszatámadás, a széleken létszámfölény kialakítása, támadásépítés, mind-mind olyan terület, ahol még fejlődni kell. A következő szezon rajtjára ezeken szeretnénk változtatni – mondta Gálhidi György vezetőedző.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, mikor indulhat a 2020/2021-es NB-II-es bajnokság, így a felkészülés pontos menetrendjét nehezebb kialakítani, de várhatóan augusztus elején már bajnokit játszhatnak az együttesek.

Vissza