Vasárnap újabb bajnokin lépünk pályára. 29. alkalommal találkozunk a Zalaegerszeggel, az NB-I-ben pedig ez lesz a 21. meccs a két együttes között.

- Remélem megint telt ház lesz, számítunk a szurkolóinkra, sokat jelent, hogy mögöttünk állnak és buzdítanak bennünket! Szükség lesz rájuk, mert a Zalaegerszeg jó játékot játszik, sok helyzetet dolgoznak ki, jól mennek át támadásba, és ha jobban használnák ki a helyzeteiket, előrébb állnának a tabellán. Ebben hasonlítanak ránk, mert nekünk is megvannak a lehetőségeink, de a helyzetkihasználás nem megfelelő. Igyekszünk jól felkészülni a ZTE-ből, de mivel jó játékosokból áll az ellenfél, nem számítok könnyű meccsre – mondta Tímár Krisztián vezetőedző.

Nehezíti a helyzetet, hogy Jaroslav Navrátilra hosszú ideig nem számíthat a csapat. Egy jó formában lévő játékosunkat veszítettük el az ősz hátralévő részére.

- Nagyon sajnáljuk, hogy megsérült, reméljük, hogy teljesen meggyógyul, és januártól a csapatot erősítheti. Sajnos Farkas Bendegúz sem bevethető még a műtéte után, a héten már egy-egy könnyített feladat során velünk dolgozik, de még nem számíthatok rá. Arra a posztra meg kell találnunk a megoldást, igyekszünk a legjobb döntést meghozni – tette hozzá a vezetőedző.

Jó hír, hogy Géresi Krisztián állapota folyamatosan javul, de a gerincműtéten átesett játékosunk még egy ideig nem léphet pályára.

A vasárnapi Nyíregyháza Spartacus – ZTE mérkőzés 13 órakor kezdődik.

Vissza