A ZTE vendége volt a Szpari U19-es csapata. 

17. perc: Megszereztük a vezetést. A hazai csapat bal oldalán vezetünk formás támadást. Hunyadi Bence az oldalvonal közeléből felnézett és a hazai védők között bemozgó Szokolai Márkot ívelt labdával hozta helyzetbe, aki védhetetlenül fejelt a kapuba.(0-1)

23. perc Kiss Ádám révén egyenlített a ZTE. (1-1)

27. perc Fordítottak a hazaiak, Szökrönyös Zoltán talált be, (2-1)

55. perc: A jobb oldalról Boda Balázs adta be a szögletet. Szabó Bálint a hazai védők gyűrűjében a legmagasabbra emelkedve a kapus mozgásával ellentétes sarokba fejelte az egyenlítő gólunkat.(2-2)

82. perc: A felező vonalnál egy helyezkedési hibánkat kihasználva a Zalaegerszeg egy öngól után megszerezte a győztes találatot. (3-2)

ZTE U19 – Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 3-2 (2-1)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László, Gönczör Róbert (Makó Péter 84'), Matyi Zoltán, Ferencz Róbert, Bálint Ákos, Hunyadi Bence, Szabó Bálint, Tóth Ákos (Torkos Máté 76'), Boda Balázs (Batta Gergő 76') Trencsényi Bence (Tangel László 64'), Szokolai Márk

Edzők: Gyurovics Zsolt, Koskovits György

Gólszerző: Szokolai Márk, Szabó Bálint

Gyurovics Zsolt: - Az első 15 percben gólveszélyesebben játszottunk, több támadást vezettünk. Agresszívan támadtuk le a hazai védelmet, melyből több sikeres labdaszerzésünk volt a középső harmadban és alakítottunk ki gólszerzési lehetőségeket. A hazai csapat egy átlövéssel próbálkozott addig, de az elkerülte a kapunkat. A 17. percben egy formás támadás után megszereztük a vezetést, ám az első félidő végére a ZTE két átlövéssel megforditotta az eredményt. Ebben az időszakban a hazai csapat többet birtokolta a labdát. A szünetig volt lehetőségünk még az egyenlítésre, de nem éltünk vele. Fordulás után magasan védekezve, nyomás alá helyeztük a hazai védelmet, egy sarokrúgást követően kiegyenlítettünk. Megvolt a lehetőségünk, hogy megnyerjük a mérkőzést, azonban az adódó ziccernél rossz döntést választottunk, mely utólag megbosszulta magát. A hazai csapat egy öngóllal megszerezte a győzelmet érő gólt.

Vissza