Az edzések után szombaton már felkészülési találkozót játszik a Nyíregyháza Spartacus. 11 órától a Balmazújvárost fogadja az együttes a Városi Stadion műfüves pályáján. A vendégeknél több változás is volt a téli szünetben, a legjelentősebb, hogy szerződést bontottak Bekő Balázs vezetőedzővel, és a horvát Toni Golem irányításával kezdte a csapat a felkészülést. A 36 éves Pro Licence-szel rendelkező tréner eddig volt a Slaven Belupo, és a Hajduk Split másodedzője is. Több horvát, és lengyel csapatban is pályára lépett játékosként. A szakmai stáb tagja kapusedzőként az a Balogh János, aki szép éveket töltött Nyíregyházán, és nagy része volt abban, hogy 2014-ben bajnok lett a csapat az NB-II-ben. 

- A szervezett védekezés egyből megtetszett a csapatnál, az én elképzelésem pedig, hogy minél hamarabb támadni kell a kaput, amint lehetőség nyílik rá, és sok labdaszerzés kell az ellenfelek térfelén - osztotta meg első benyomásait pár nappal érkezése után Toni Golem csapata honlapján. 

A Szparinál eddig a tervek szerint haladt a felkészülés, Az együttes a szombati találkozó után már délután elutazik Győrbe, majd egy ott töltött éjszaka után másnap Bécsből indul a keret repülővel Törökországba az edzőtáborba. 

- Az edzőtábor során több felkészülési találkozót játszunk, de az is fontos, hogy a kint töltött időszak alatt erősödjön a csapatkohézió. Fontos, hogy a jelenlegi játékosokból kihozzuk a maximumot, és ez után tudunk arról dönteni, mely poszton van szükség erősítésre - mondta Zoran Spisljak, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. 

A Balmazújváros elleni edzőmérkőzésre belépő nincs. 

Vissza