U19 II. osztály 2018.03.03.: Zalaegerszeg – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 1:0 (1:0)

Az U19-es II. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Zalaegerszeg vendége volt. A 12. percben hátrányba került a Szpari. Az eredmény ezután már nem változott, ez az egy találat döntött, a ZTE 1-0-ra megnyerte a találkozót.

 

U17 II. o. 2018.03.03.: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Zalaegerszeg 4:1 (1:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Zalaegerszeg csapatát fogadta a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, a II. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában. Az első félidő hajrájában Szokolai Márk Szabolcs juttatta előnyhöz a házigazdát, melyet a fordulást követően nem sokkal egalizált a zalai csapat. Erre gyorsan reagálva, Németh Csaba újra előnyhöz juttatta a Szparit. Ezt követően Tóth Ádám és Szokolai Márk Szabolcs góljaival biztosította be a győzelmet a nyíregyházi csapat.

 

U16 II. o. 2018.03.03.: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – Zalaegerszeg 6:1 (1:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Zalaegerszeg csapatát látta vendégül a II. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában megrendezésre kerülő mérkőzésen az Örökösföldi Sporttelepen. Tangel László az első félidő hajrájában vezetést szerzett a Szparinak, ezt a fordulás után rögtön egalizálta a vendégcsapat. Ezt követően azonban csak hazai gólok születtek, sorrendben: Tangel László, Torkos Máté Bendegúz, Tangel László, Tagai András, Tangel László. Magabiztos győzelmével előzött a tabellán a Szpari, és már a dobogó alsó fokán helyezkedik.

 

U15 I. o. 2018.03.03.: Siófok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA   ELMARADT

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata a Siófok csapatánál vendégeskedett volna, az I. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában. A mérkőzés elmaradt, később pótolják majd a felek.

 

U14 I. o. 2018.03.03.: Siófok – Nyíregyháza Spartacus-BJLA   ELMARADT

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata a Siófok csapatánál vendégszerepelt volna, az I. osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójában. A mérkőzés elmaradt, később pótolják majd a felek.

 

Vissza