Akkreditáció

Sajtóakkreditáció a Nyíregyháza Spartacus FC mérkőzéseire

 

A Nyíregyháza Spartacus Football Club Kft. által rendezett labdarúgó-mérkőzésekre a sajtó munkatársainak minden esetben akkreditálniuk kell magukat; a mérkőzés időpontját megelőző munkanapon 18:00 óráig.

 

Az akkreditációs igényeket minden esetben a sajto@szpari1928.hu e-mail címre kell elküldeni.

 

A kérelemnek tartalmaznia kell a média nevét, elérhetőségét, ha van a főszerkesztő, és/vagy tulajdonos, és/vagy sajtófőnök nevét elérhetőségét, a munkatárs nevét, születési idejét és helyét, elérhetőségét, sajtóigazolványának típusát és számát, akik tudósítani, dolgozni szeretnének a mérkőzésen. 

 

A Nyíregyházi Városi Stadionba a belépő újságíró és/vagy fotós/operatőr elfogadja és betartja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) rá vonatkozó pályarendszabályait, amely a következő:

 

1. Nem lép a játéktérre a mérkőzés előtt, alatt és után.

 

2. Nem lép a csapatok öltözőjébe semmilyen esetben sem.

 

3. Csak a számára kijelölt helyen tartózkodik, végzi munkáját és közlekedik, mielőtt elhagyja a stadiont.

 

4. Nem készít semmilyen személyes anyagot (fotó, mozgókép, videó, MMS) nagyközönség/vagy bármely internetes vagy mobilcég számára a mérkőzés előtt, alatt és után, csak az őt akkreditáló médium számára.

 

5. A fotósok a számukra biztosított megkülönböztető mellényt csak rendeltetésszerűen, azaz a felső ruházat fölött használják és a mérkőzés végeztével leadják.

 

6. Figyelembe veszi a Nyíregyháza Spartacus FC érdekeit, és nem takarja el, illetve teljes mértékben láthatóan hagyja a mérkőzésre kihelyezett reklámtáblákat.

 

7. A biztonsági szolgálat kéréseit elfogadja, utasításait betartja: mozgásával, viselkedésével, viseletével nem akadályozza, nehezíti a megkülönböztető jelzést viselő személyzet, továbbá a rendőrség munkáját.

 

 

Egyéb betartandó kötelezettsége

 

1. A sportpálya területén belül számára fenntartott tartózkodási helyeket csak az esemény napján, legkorábban a kezdési időpontot megelőzően egy órával foglalhatja el. Ha ettől eltér, tudomásul veszi és elfogadja a biztonsági szolgálat intézkedéseit.

 

2. Elfogadja a Nyíregyháza Spartacus FC sportpályára és az akkreditációs rendre vonatkozó szabályait.

 

3. Az akkreditáció csak az akkreditált személyre vonatkozik, más személy nem használhatja.

 

4. A belépéskor kapott karszalagot viseli, a biztonsági szolgálat kérésére ellenőrzésre felmutatja.

 

5. A belépőkártya másik mérkőzésre nem használható fel.

 

6. A sajtóakkreditáció külön engedély nélkül nem érvényes a klubvezetés, a játékosok és a VIP-vendégek által használt területre. 

 

 

Kérjük a fentiek betartását, ellenkező esetben nem áll módunkban akkreditációt biztosítani!