Egy jól sikerült felkészülés, remek forma, bajnoki rajt. Sinanovic Sinan kezdőként lépett pályára még az első fordulóban Kaposváron. A szélső jól is játszott, ám egy szerencsétlen mozdulat után a földön maradt.

- Elsőre nem éreztem, hogy nagy lenne a probléma, soha nem volt szerencsére komoly sérülésem. Aztán ahogy lejöttem a pályáról, már éreztem, hogy baj van, bár mivel erős a lábam, az izom tartotta a sérült részt, és nagy fájdalmam sem volt. A vizsgálat aztán megállapította, hogy elszakadt a keresztszalag, így augusztus 13-án Siófokon meg is műtöttek. Három napot töltöttem a kórházban, szerencsére minden rendben zajlott, és már lelkileg is jól vagyok. A műtét előtt nagyon ideges voltam, de nagyon sok erőt adott az a rengeteg üzenet és támogatás amit kaptam a klubtól, a szurkolóktól. Jól esett, hogy ennyien aggódtak értem, köszönöm mindenkinek a segítséget, remélem rövidesen ezt a pályán viszonozhatom – mondta Sinanovic Sinan.

Most pedig már megkezdődött a rehabilitáció, Darabos Balázs erőnléti edző is segíti a felépülést. 

- Embere válogatja, de azt mondják a szakemberek, 12 héttel a műtét után kezdhetek el futni. Ez attól is függ, mit enged a láb, folyamatosan konzultálunk a műtétet végző doktor úrral. A klub nagyon jól felszerelt olyan gépekkel, melyekkel a különböző terápiákat végezhetjük, ez gyorsítja a gyógyulást. És sokat számít, hogy már mozoghatok, találkozok a társakkal az öltözőben, és legutóbb a meccsen is kint voltam, a győzelem pedig a legjobb gyógyszer. Nagyon készülök a visszatérésre, már előre tekintek, szeretnék tavasszal újra pályán lenni – tette hozzá Sinanovic Sinan.

Vissza