A tavaly még NB-I-es Újpest otthonában lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus női együttese. A mieink több helyzetet is kidolgoztak az első félidőben, és egy remek indítás után Kárpátfalvi Virág lépett ki középen és a kapuba lőtt, vezetéshez juttatva a 42. percben a Szparit. Fordulás után gyorsan egyenlítettek a lilák, miközben a Spartacus több ziccert is elpuskázott és háromszor a kapufát találta el. És ahogy lenni szokott, a kihagyott helyzetek után a 80. percben gólt lőtt az Újpest, így 2-1-re megnyerték a találkozót. 

Újpest - Nyíregyháza Spartacus 2-1 (0-1)

Nyíregyháza: Bódig - Paranai, Kocsis, Kelemen, Kovács, Bodnár, Balogh, Urai, Péter (Czvik Zs.70.), Tóth (Malachovszky 85.), Kárpátfalvi 

Makay Robin vezetőedző: - Vegyesek az érzéseim, mert úgy nem lehet meccset nyerni ha 6-7 ziccert kihagyunk, és háromszor a kapufát találjuk el. Mégis elismerés jár a lányoknak, mert többen sérülten vállalták a játékot, és több fiatal, 16-17 éves labdarúgó is pályára lépett. Becsülettel küzdöttünk, de végül az Újpest győzött akiknek gratulálok. 

Vissza