A DVTK ellen játszott a Szpari U17-es csapata. 

32. perc Tóth Zsombor szerzett vezetést a vendégeknek, 0-1

78. perc Homenszki Ronaldó talált be, 0-2. 

82. perc: A Diósgyőr térfelén labdát szereztünk, egy mélységi labdára Czimer Lőrinc indult el, a 16-on belül a vendégek kapusa szabálytalankodott vele szemben. Büntető! A letett labda mőgé Kozák Róbert állt és a balra elmozduló kapus mellett, a jobb alsó sarokba lőtt.(1:2)

Nyíregyháza Spartacus BJLA U17 – DVTK LA U17 1:2 (0:1)

Nyíregyháza Spartaus: Harman Levente - Ur Dániel (Hári Bálint 77’), Kovalecz Soma, Kárpátfalvi Donát, Takács Ottó, – Bertók Márk, Bodnár Viktor (Tóth Nándor 55’), – Kozák Róbert, - Lakóczi  Ráisz (Veszeli Olivér 73’, Márton Dominik (Czimer Lőrinc 73’), Pók Bence (Túróczi Ádám 55’)

Edzők: Gyurovics Zsolt vezetőedző, Sallai Márk pályaedző

Gólszerző: Kozák Róbert 82’

Gyurovics Zsolt: - A mai mérkőzésen nem voltunk annyira dominánsak, mint az előző két meccsen. Labdaszerzéseink után többször pontatlanok voltunk az előre játékban. Helyezkedési és kommunikáció hiánya miatt a vendégek egy szöglet után vezetést szereztek, amelyre egy Kozák kapufával tudtunk válaszolni. A II. félidőben taktikát váltva már nagyobb nyomás alá helyeztük a Diósgyőrt, magasabban védekeztünk, játékunk is feljavult. Azonban egy eladott labdából tovább növelte előnyét a vendégcsapat. Cserékkel próbáltuk frissíteni a csapatjátékot. A vendégek védővonala mögé többször sikerült bekerülni, de az utolsó átadásokba hiba csúszott. Hátrányban mindent megpróbáltak a játékosok a gólszerzés érdekében, sikerült is szépíteni. A mérkőzés utolsó szakaszában mindent egy lapra téve támadtunk, mentünk az egyenlítésért. Védekezésünk ezért nyíltabbá vált, így voltak lehetőségek az ellenfélnek. Kozák egy egyéni akcióból betört a tizenhatoson belülre, de csak szabadrúgást kaptunk érte, véleményes szituációban elmaradt az újabb büntető. Értékmérő mérkőzést játszottunk ma egy labdát többet birtokló Diósgyőr ellen, kis szerencsével pontot szerezhettünk volna.

Vissza