A Szpari a Budafok után a Budaörsöt is legyőzte, míg a hétvégi ellenfél Gyirmót utóbbi csapattal döntetlent játszott, legutóbb viszont 5-0-ra nyertek a Zalaegerszeg ellen. Két jó formában lévő csapat találkozik tehát vasárnap, de Lucsánszky Tamás vezetőedző szerint minden meccs rangadó az NB-II-ben.

- Az elmúlt két mérkőzésen is látszott, hogy nagyon kiegyenlített a mezőny. Éppen ezért nagy sikernek éljük meg, hogy nyerni tudtunk, de ez már a múlt. A Gyirmótra készülünk, és minden mérkőzést rangadónak tekintek - mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján. 

Jova Levente legutóbb nagyszerűen védett a Budaörs ellen, és kritikus helyzetben bravúrokat mutatott be. A Szparira most egymás után két idegenbeli találkozó vár, előbb Gyirmóton majd Dorogon. A kapus bízik abban, hogy idegenben is eredményesek lesznek.

- Most kétszer idegenben játszunk, de ez majd megfordul, lesz olyan amikor két hazai meccs jön. Persze idegenben nehezebb győzni, de remélem sok nyíregyházi szurkoló elkíséri majd a csapatot, és a végén együtt örülhetünk a sikernek - mondta Jova Levente játékos.

Rudolf Gergely a felkészülési mérkőzéseken rendre eredményes volt, az első két bajnokin pedig gólpasszokkal segítette győzelemhez a Nyíregyházát.

- Természetesen jó lenne ismét gólpasszt adni vagy gólt lőni, mert annál nincs jobb, de a legfontosabb, hogy nyerjünk. Eddig minden találkozón eredményesek voltunk, és ha kapott találat nélkül lehozzuk a Gyirmót elleni meccset, akkor megszerezhetjük a három pontot - mondta Rudolf Gergely csapatkapitány.

A Szparinál mindenki egészséges, és eltiltott sincs. Az együttes már szombaton útra kel és Telkiben tart edzést a szakmai stáb, majd vasárnap este 19 órától lép pályára Győrben a csapat.  

Vissza