A labdarúgó csapatokon belül a kapusok mindig különleges helyet foglalnak el. Az elmúlt években azonban jelentősen átalakult szerepük, ma már lábbal ugyanúgy kell kezelniük a labdát mint a mezőnyjátékosoknak, és gyakran a támadások is tőlük indulnak. Jova Levente ősszel remekül teljesített a Szpariban, ezt bizonyították a szurkolói szavazatok is, mivel a drukkerek szerint is a csapat egyik legjobbja volt. A hálóőr már várja a jövő heti kezdést. 

- Már egy ideje elkezdtem edzeni, konditeremben szabadsúlyos tréningeket végzek. Hiányzott is a mozgás, és szerettem volna magam formában tartani. A téli szünet alatt végig idehaza pihentem, sokat voltam a barátokkal, családdal, jól esett ez a kis idő, de már várom a felkészülés kezdetét - mondta Jova Levente. 

A csapat a következő hetekben kétszer is Törökországba utazik, ami a hálóőr szerint nagyon hasznos. 

- Itthon ebben az időszakban csak műfüvön gyakorolhatnánk, kint viszont remek körülmények között készülhetünk. Csapatépítés szempontjából is hasznos az edzőtábor, és komoly ellenfelekkel vívhatunk edzőmérkőzéseket. Nyáron sokan érkeztünk a Spartacushoz, és igazán a szezon végére álltunk össze, remélem tavasszal végig eredményesek leszünk - mondta a Szpari kapusa. 

Vissza