Szombaton érkezett vissza az edzőtáborból a Nyíregyháza Spartacus, hétfőn pedig Örökösföldön már edzést vezényelt a szakmai stáb. A többiekkel dolgozhatott végre Csilus Ádám és Nemes Milán is. Előbbi hosszú kihagyás után csatlakozhatott a társakhoz, de még külön edzett Darabos Balázzsal a bemelegítés után, utóbbinak pedig még Dorogon ment ki a válla decemberben, így nem utazhatott a többiekkel Törökországba, csakúgy mint a beteg Debreceni Zalán. Most már mindannyian ott voltak a tréningen, Szokol Zsolt viszont hiányzott. 

- Amiért mentünk, hogy minél több taktikai dolgot gyakorolhassunk, azt elvégeztük, az időjárás és a pályák állapota is megengedte mindezt. Az edzőmérkőzéseken első osztályú csapatok mellett egy olyan orosz gárdával találkoztunk mely a feljutásért harcol. Láttuk azt, hogy  hová kell még fejlődnünk. Sajnos Debreceni Zalán épp az indulás előtt betegedett meg, így ő nem tudott velünk jönni, ez nagy hátrány, hiszen kint komoly terhelést kaptak a labdarúgók, viszont több saját nevelésű fiatal velünk tarthatott, akik bizonyíthattak. Azt is láthatták a meccseken, hogy gyorsaságban, erőnlétben és agresszivitásban hol tartanak nemzetközi szinten a gárdák. Szokol Zsolt az egyik edzésen fájdalmat érzett a lábában, ma megy orvosi vizsgálatra, utána dől el, mennyire komoly a probléma. Ezen a poszton egyébként is kevesen voltunk, így oda még szeretnénk egy játékost igazolni. Bíztunk abban, hogy hazatérve tudunk majd füvön edzeni, de fagyott a talaj, így jelenleg a műfű maradt. Remélem a hét második felében megengedi az időjárás, hogy füvön dolgozhassunk - mondta Feczkó Tamás vezetőedző.  

Kedden két edzés szerepel a programban, a hét második felében pedig már a hétvégi ellenfél Tiszakécskéből igyekszik felkészíteni a stáb a játékosokat. Január 30-án rajtol a tavaszi idény. 

Vissza