A harmadik forduló következik a hétvégén a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. A Nyíregyháza Spartacus egy győzelemmel és egy vereséggel a háta mögött Soroksárra utazik vasárnap. A házigazda nem kezdte jól az idényt, előbb 1-1-es döntetlent játszott a Kazincbarcikával, majd bár 2-0-ra is vezetett a Vasas ellen, végül 5-2-re kikapott szerdán az angyalföldiektől. A Sori egyik gólját az a Huszák Tamás szerezte, aki korábban tagja volt a Szpari bajnokságot nyerő együttesének. A nyíregyházi Farkas Balázs a nyáron érkezett a klubhoz a Zalaegerszegtől. 

A Soroksár ellen ez lesz a 9. mérkőzése a Nyíregyházának. Eddig kétszer a Spartacus, kétszer a Soroksár nyert, négyszer pedig döntetlen lett a végeredmény. Lipcsei Péter együttesénél több változás volt a nyári szünetben, főként ferencvárosi nevelésű fiatalok érkeztek a kerethez. 

Érkezők: Abu Attila (Vác), Csonka András (FTC – kölcsönbe), Farkas Balázs (ZTE, szabadon igazolhatóként), Matija Misic (horvát, Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Novák Zsombor (FTC – kölcsönbe), Pócsik Botond (FTC – kölcsönbe) Pászka Lóránd (Szeged-Csanád GA), Takács Zsombor (FTC – kölcsönbe), Varga Ádám (FTC – kölcsönbe)
Távozók: Bor Dávid (Paks – kölcsönből vissza), Csernik Kornél (FTC – kölcsönből vissza?), Csesznák Ádám (Taksony), Dvorschák Gábor (ETO FC Győr), Kovács Dániel (Mol Fehérvár FC), Kovács Dávid (Tiszakécske), Kundrák Norbert (FTC – kölcsönből vissza?), Lakatos István (Ajka), Steer Bence (Dabas-Gyón FC), Tamási Zsolt (?)

A vasárnapi meccs 17.30-kor kezdődik Soroksáron. 

Vissza