Vitelki Zoltán távozása után Koleszár György vette át a Kazincbarcika irányítását. A borsodiak trénere azzal a céllal vette át a csapatot, hogy a másodosztályban tartsa az együttest, pedig a bajnokság elején még minden szépnek tűnt. 11 mérkőzés után hét győzelemmel és két döntetlennel a harmadik helyen álltak a tabellán a barcikaiak. Az egyik döntetlent épp a Szpari ellen érték el, mert bár kétszer is vezetett a Nyíregyháza ősszel idegenben, 2-2 lett a végeredmény. A folytatásban aztán nagyot változott a helyzet, a hét győzelmet mostanáig csak három követte, legutóbb vasárnap a Sopron ellen nyert 1-0-ra a KBSC Tóth Szabolcs találatával. 

- Rég volt ilyen nehéz mérkőzésem. Egyébként egy dolog vezérel, hogy a Kazincbarcikát NB II-ben tartsuk! Igen, nem volt egyszerű, de azt azért hozzá kell tenni, hogy a fél csapat hiányzott sárga lap és sérülések miatt - értékelt csapata honlapján a Sopron elleni találkozó után Koleszár György. 

Szerdán este 19 órától fogadja a Szpari a Kazincbarcikát. A Nyíregyháza kezdőjében lehetnek változások a legutóbbi mérkőzéshez képest. A mérkőzés előtt a nagylelátó mögötti pénztárak mellett ismét lehet vendégjegyeket venni a Kisvárda elleni hétvégi rangadóra. 

Vissza